Ara

10 Aralık 2023 tarihlerinde, Müdürlüğümüz ve Öğretmen Akademisi Vakfı iş birliğiyle organize edilen "Sürdürülebilir Dünya Vatandaşlığı Programı" uygulanmıştır. Kendisini tüm insanlığa karşı sorumlu hissederek Dünya'nın sorunlarını dert edinen, bütün canlıların yaşam haklarına önem vererek mevcut koşullarda çevresel sorunlara en işlevsel, en ekonomik ve sürdürülebilir çözümler üreten "Sürdürülebilir Dünya Vatandaşı" olma yolunda ilerlemek isteyen 33 öğretmenimiz programa katılım sağlamıştır.

Kas

Bilgi ışığınızla aydınlattığınız her bir öğrencinin hayatında iz bırakan, geleceğimizin şekillenmesinde büyük rol oynayan kıymetli öğretmenlerimiz, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Sizlerle daha aydınlık bir geleceğe yürümekten gurur duyuyoruz.

Okulumuzda Öğretmenler Günü kutlamaları yapıldı, programda İlçe geneli yapılan resim yarışmasında İlçe 1. si olan öğrencimiz Gülce ŞİMŞEK okul müdürümüz tarafından ödüllendirildi. Başarılarından dolayı öğrencimizi ve öğretmenimiz Aray GÖRSEL AYDIN'ı tebrik ederiz. Ayrıca progamın hazırlanmasında emeği olan öğretmenimiz Yusuf BİLGEN'e ve sınıfına teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda, dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlemle saygıyla anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimizde yаşаyаcаksın.

Anma törenini hazırlayan  öğretmenlerimiz Arife YILDIRIM’a, Nuriye ÖZDEN’e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencileri Kızılay Haftası kapsamında kutlama programı düzenlediler. Programda emeği geçen öğretmenimiz Kadir YILMAZ'a ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl dönümünün heyecanını ve gururunu Gazipaşa İlkokulu olarak öğrenci, öğretmen ve velilerimizle yaşadık.

İştirakleriyle bayram sevincini bizlerle paylaşan velilerimize, bu güzel programı hazırlayarak 100. Yıl coşkusunu yaşatan  öğretmenlerimiz Mehmet DUMAN'a, Cumhur ÖZCAN’a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

NİCE YÜZYILLARA CUMHURİYETLE

Ekm

İlçemizde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında kendi kategorilerinde 4/E sınıfından Armin Çağhan KÜÇÜK ilçe 3.sü 2/A sınıfından Çınar YAŞAR ilçe 3.sü ve  2/K sınıfından  Görkem SOYLU ilçe 1.si olmuştur. Öğrencilerimizi canı gönülden kutlar, Sınıf Öğretmenlerimiz Nurhan DÖNELİ, Mehmet UZUN, Hasan KONUK ve Satranç öğretmenimiz Yusuf İzzettin ÇEVİK'e teşekkür ederiz.

Ekm

MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu 2022-1-TR01-KA121-SCH-000065051 numaralı proje kapsamında katılımcı öğretmenlerimiz Serpil YILDIRIM ve Tuğba PEMPE Çekya Prag’da kurs faaliyetine katıldılar.

8-14 Ekim 2023 tarihinde Çekya’nın Prag kentinde gerçekleştirilen kurs faaliyeti ile öğretmenlerimiz hem dijital yeterliliklerini geliştirip hem de yenilikçi uygulamaları yerinde gördüler. Yenilikçi uygulamaların kullanım alanlarını gözlemleyip, kültürel etkileşim deneyimi kazandılar.

Öğretmenlerimiz gözlemlerini okulumuzda anlatarak hem kültürel hem de eğitim öğretim deneyimlerini bizimle paylaştılar.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Yeşilay Haftası okulumuz 2/i sınıfı tarafından hazırlanan program ile kutlandı. Öğretmenimiz Cumhur ÖZCAN  ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

e-safety etiketimizi aldık. Okulumuz bu etiketle öğrenci, öğretmen ve diğer personellerimizin daha güvenli internet erişimi konusunda çalışmalar yaptığını belgelemiş oldu.