Etiket Sonuçları: meb

Nis

İlçemiz öğretmenleri Fatma ve Uğur SARI’nın katkılarıyla rahmetli kızları adına okulumuzda DEFNE DİLA SARI KÜTÜPHANESİ açılışı yapıldı. Açılışımıza ilçe Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve protokol üyeleri katılım sağladı. Açılış programı öncesi 1/H sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Serpil YILDIRIM öncülüğünde Kütüphaneler Haftası ile ilgili hazırladıkları etkinlikleri sundular. Ardından kütüphane açılışımız yapıldı. Programın hazırlanmasında ve kütüphanemizin açılışında bizden desteklerini esirgemeyen tüm velilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Veli Randevu Sistemine geçmiştir. Siz değerli velilerimiz öğretmenlerimizin uygun zaman dilimlerine bakarak randevularınızı oluşturabilirsiz.

OKUL RANDEVU SİSTEMİ NASIL ÇALIŞIYOR?

Okul yöneticileri, öncelikle veli görüşmeleri için öğretmenlerin zaman açısından uygunluğunu belirleyecek.

Veliler, okulun internet sitesi üzerinden e-Devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapacak.

Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunulacak.

Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak.

Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek.

Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

RANDEVUNUZU BURADAN OLUŞTURABİLİRSİNİZ

Ock

Bakanlığımızca 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla ‘Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı’ hazırlanmıştır. Bu plan çerçevesinde okulumuzda da öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte açık havada spor etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bir dönemin yorgunluğunu keyifli bir şekilde attılar.