Nis

Okulumuz Veli Randevu Sistemine geçmiştir. Siz değerli velilerimiz öğretmenlerimizin uygun zaman dilimlerine bakarak randevularınızı oluşturabilirsiz.

OKUL RANDEVU SİSTEMİ NASIL ÇALIŞIYOR?

Okul yöneticileri, öncelikle veli görüşmeleri için öğretmenlerin zaman açısından uygunluğunu belirleyecek.

Veliler, okulun internet sitesi üzerinden e-Devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapacak.

Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunulacak.

Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak.

Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek.

Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

RANDEVUNUZU BURADAN OLUŞTURABİLİRSİNİZ

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan bir projedir. Bu projenin amacı, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini sağlamaktır.

Gazipaşa İlokulu olarak etkinliklerimizi tüm sınıf düzeylerinde uygulamaya başladık.

Kas

Gazipaşa Anaokulu öğretmenleri Sevil AKBULUT ve Gülçin MIHCI ,2023 Ekim ayı Avrupa Kod haftasına 11 farklı etkinlikle katılarak “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı” temasıyla kodlama etkinlikleri yaparak katılım belgelerini almaya hak kazandılar.

T.C.

SİLİFKE KAYMAKAMLIĞI

Gazipaşa İlkokulu Müdürlüğü

Okulumuz Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda 31 Ekim 2023 Salı günü saat  15.00'da, okulumuzda yapılacaktır.

Tüm öğretmen ve velilerimizi toplantıya bekler, sağlık ve esenlikler dilerim.

Halil BERK

1- Açılış.

2- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3- Başkanlık divanı seçimi (Üyelerden bir başkan ve iki katip)

4- Okul müdürünün açılış konuşması.

5- Okulumuz Rehberlik Servisinin hazırlamış olduğu sunu.

6- Okul Aile Birliği adına konuşma.

7- Okul Aile Birliği yönetim kurulu yıllık çalışma raporunun okunması ve ibrası.

8- Okul Aile Birliği denetim kurulu raporunun okunması ve ibrası.

9- 2023-2024 Eğitim öğretim yılı okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarına göre hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi.

10- Okul Aile Birliği yeni yönetim kurulunun seçimi.(Velilerimizden 5 asil-5 yedek)

11- Okul Aile Birliği yeni denetim kurulunun seçimi.(Velilerden 1 asil-1 yedek)

12- İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunun yetkilendirilmesi. Doğrudan temin için üst limitin belirlenmesi.

13- Genel kurul üyelerinin(velilerin) okulun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerinin alınması.

14- Dilek ve temenniler.

15- Kapanış