OKUL RANDEVU SİSTEMİ

Okulumuz Veli Randevu Sistemine geçmiştir. Siz değerli velilerimiz öğretmenlerimizin uygun zaman dilimlerine bakarak randevularınızı oluşturabilirsiz.

OKUL RANDEVU SİSTEMİ NASIL ÇALIŞIYOR?

Okul yöneticileri, öncelikle veli görüşmeleri için öğretmenlerin zaman açısından uygunluğunu belirleyecek.

Veliler, okulun internet sitesi üzerinden e-Devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapacak.

Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunulacak.

Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak.

Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek.

Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

RANDEVUNUZU BURADAN OLUŞTURABİLİRSİNİZ

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 15:57 - Görüntülenme: 18