Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı

T.C.

SİLİFKE KAYMAKAMLIĞI

Gazipaşa İlkokulu Müdürlüğü

Okulumuz Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda 31 Ekim 2023 Salı günü saat  15.00'da, okulumuzda yapılacaktır.

Tüm öğretmen ve velilerimizi toplantıya bekler, sağlık ve esenlikler dilerim.

Halil BERK

1- Açılış.

2- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3- Başkanlık divanı seçimi (Üyelerden bir başkan ve iki katip)

4- Okul müdürünün açılış konuşması.

5- Okulumuz Rehberlik Servisinin hazırlamış olduğu sunu.

6- Okul Aile Birliği adına konuşma.

7- Okul Aile Birliği yönetim kurulu yıllık çalışma raporunun okunması ve ibrası.

8- Okul Aile Birliği denetim kurulu raporunun okunması ve ibrası.

9- 2023-2024 Eğitim öğretim yılı okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarına göre hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi.

10- Okul Aile Birliği yeni yönetim kurulunun seçimi.(Velilerimizden 5 asil-5 yedek)

11- Okul Aile Birliği yeni denetim kurulunun seçimi.(Velilerden 1 asil-1 yedek)

12- İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunun yetkilendirilmesi. Doğrudan temin için üst limitin belirlenmesi.

13- Genel kurul üyelerinin(velilerin) okulun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerinin alınması.

14- Dilek ve temenniler.

15- Kapanış