Etiket Sonuçları: silifkegazipasa

Ock

Bakanlığımızca 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla ‘Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı’ hazırlanmıştır. Bu plan çerçevesinde okulumuzda da öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte açık havada spor etkinlikleri yapıldı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bir dönemin yorgunluğunu keyifli bir şekilde attılar.

Kas

Gazipaşa Anaokulu öğretmenleri Sevil AKBULUT ve Gülçin MIHCI ,2023 Ekim ayı Avrupa Kod haftasına 11 farklı etkinlikle katılarak “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı” temasıyla kodlama etkinlikleri yaparak katılım belgelerini almaya hak kazandılar.

Ekm

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl dönümünün heyecanını ve gururunu Gazipaşa İlkokulu olarak öğrenci, öğretmen ve velilerimizle yaşadık.

İştirakleriyle bayram sevincini bizlerle paylaşan velilerimize, bu güzel programı hazırlayarak 100. Yıl coşkusunu yaşatan  öğretmenlerimiz Mehmet DUMAN'a, Cumhur ÖZCAN’a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

NİCE YÜZYILLARA CUMHURİYETLE